Länkar
Y-block Guy "Tim McMaster" är en proffisionell motorbyggare och specifierad på Y-blockare. På hans hemsida finns mycket information om y-blockare att hämta. Allt från tekniska tips, videon och länkar mm.
www.yblockguy.com
Kanter i Boonton, NJ USA är ett av dom företag som säljer kompletta motorrenoveringssatser till gamla Mercury. Packningssatser från Best Gasket som är kompletta i jämförelse med Fel-Pro Gasket. Dom har också diverse andra delar som klädselmaterial, bromsar, framvagnstillbehör mm. Är nog dom som har mest motordetaljer till 368 motorn. Tar en liten extra summa pengar för vissa detaljer som exempel vattenpumpar om man inte lämnar en utbytespump.
www.kanter.com
Mac´s bildelar har specifierat sig på delar till Ford, Mercury 1902-1972. Har relativt mycket smått och gott. I motorväg finns det mest delar till 312 motorn och ford y-block mm.
http://www.macsautoparts.com

Obsolete & Classic Bildelar är en världsomspännande återförsäljare och distributör av antika, klassiska, Street Rod och gamla Chevrolet och Ford, Mercury delar samt tillbehör.
http://www.classicautoparts.com

Delar till Lincoln och Mercury. Finns lite godbitar till 57:an.
http://www.markiiparts.com


Idag har företaget fortfarande reservdelar för bilar från 1900 till nutid. Mekaniska delar, motor, fjädring, bromsar, tätningar, tune-up delar etc. Hyllorna i deras 33000 kvadratmeter byggnad är fullproppade. Dom har delar till de flesta märken och modeller.
http://www.hagensautoparts.com
Ett företag som säljer allt från headers, aluminiuminsug, ventilkåpor, rullvippor till y-blocks motorer.
http://reds-headers.net
Har ett stort utbud at tänddelar. Dock endast fördelare till 312 motorn och andra y blockare än 368:an.
http://www.msdignition.com
Säljer förgasare, insug, vetilkåpor mm till gamla y blockare.
http://www.vintagespeed.com
Hollow Heads är en grupp bestående av fyra finska Ford-freaks som samlar på y-blockmotorer, samt bygger om och försöker få ut så mycket power det går ur dessa. Har även ett team som kör dragster med dessa motorer.
http://www.hollowheads.net
Torkar motorn Wiper Drive är en direkt ersättning för din originalutrustade vakuum eller elektriska vindrutetorkare motor. Varje modell av Clean Wipe Wiper Drive är utformade för att passa specifikt år samt modell av fordon.
http://www.newportwipers.com